måndag 2 april 2012

STÖTEN

Nu är vi hemma efter några uppfriskande dagar i Stöten. På förhand såg vädret inte så trevligt ut, men så här i efterhand hade vi det riktigt bra. Det blev ett par dagar i backen och om man stod i lä så var det riktigt skönt. Stugan var dock plusplus på alla sätt -så vi hängde mer än gärna där. Eldade, bastade, åt god mat och drack lite vin...


Vad härligt det är med hus som är öppna ända upp i nocken - och ljussättningen i detta hus var verkligen pricket över i:et. Det gör så mycket med genomtänkt punktbelysning (hmm, vi som knappt har taklampor hemma har insett att vi har lite att göra med andra ord). 

Maja är en riktig liten bastutjej (hon har tränat i mormor och morfars stuga tidigare) och njöt i värmen efter en dag i backen.

Sigrid fick mysa massor med mormor och morfar när mamma och pappa tränade slalom med storasyster. Hon är verkligen en liten solstråle vår lillskrutta - och det är så roligt/skönt att hon är lika glad oavsett vem som ägnar sig åt henne, vilket gör att andra kan få njuta av henne lika mycket som vi gör (Maja var mycket mer "mammagris" och bara nöjd hos mig).


Maja imponerade stort på skidåkningen - hon kan vara lite orolig inför nya saker och inte vilja prova - men slalom det skulle hon åka (jag tror vi kan tacka "Nasse" för det - hennes favoritfilm just nu är "Nasse åker skidor"). Slalom är så tacksamt att börja med också då skidorna är så stadiga (i jämförelse med längdskidorna). Hoppas verkligen att hon kommer att gilla skidåkningen i framtiden också för jag (som varit så där halvförtjust sedan tonåren) har fått mersmak och ser redan fram emot nästa års skidåkning.

Nu är vi dock som sagt hemma igen och jag tror att vi ska påskpynta lite här hemma (med betoning på lite). Kanske ska vi ta en tur till handelsträdgården och plantera lite vårblommor också?! Blev så glad nyss då jag gick ut på verandan och såg att körsbärskvistarna börjat slå ut (hade gett upp hoppet om jag skall vara ärlig). 

KRAM S.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Besöksräknare