lördag 14 april 2012

TRÄDGÅRDSDESIGN



Härliga, soliga lördag!

I Dalarna skiner solen för fullt (här er vi inte röken av något snöoväder) och det tillsammans med den energi som jag tankade igår när jag och M åt middag tillsammans med kära vänner gör att humöret känns på topp. Vi åt en underbar middag på Banken 2 rum & kök - jisses vilken mat det var (och vilket gott vin).

Idag kör vi fix på gården och just nu hör jag att den här låten rullar på uteplatsen, samtidigt som M. och Maja förbereder lite lunch (det blir korv med bröd från grillen ute). 

Bilderna ovan är från ett reportage i tidningen Dalabygden om fantastiska Elisabeth Lindman som driver Lustgård Trädgårdsdesign. Det var henne vi kontaktade när vi stod i startgroparna att göra något åt vår trädgård. Vi visste vad och hur vi ville använda trädgården men hade absolut ingen aning om hur det skulle se ut och hur det skulle gå att fixa. Men så kom Elisabeth och tittade och pratade med oss och ett tag därefter presenterade hon ett antal idéer och visade 3d-skisser över hur vi skulle kunna göra - och vi föll direkt - pladask - för alla hennes idéer. Det var verkligen mitt i prick. Därefter började ett trädgårdsprojekt utan dess like, mycket större än vi tänkt från början...

Men nu i år så ska vi äntligen få skörda frukterna och njuta lite av det som är fixat. Den nedersta bilden från Dalabygden är från baksidan av vårt hus och en del av den uteplats som vi gjort.

Ha en kanonfin lördag!

KRAM S.

2 kommentarer:

  1. Åh vill se mer av er uteplats! Va härligt att få hjälp av någon som verkligen kan, är också sugen på det när vi väl blir klara mer vårt lilla sommarhus.

    Önskar dig en fin söndagskväll!

    Kram
    Lena

    SvaraRadera
  2. Tusentack och detsamma till dig!

    Det blir absolut mer uteplats - men håller på det tills den är sommarfixad :)! Kan verkligen rekommendera att ta hjälp - de kan verkligen hjälpa till att öppna ögonen och se nya möjligheter...

    Kram S.

    SvaraRadera

Besöksräknare