tisdag 13 mars 2012

KONTRASTER


Tänk att för två veckor sedan spenderade vi vår sista dag i paradiset Thailand, vi njöt de sista timmarna med promenad efter stranden, snäckplock, surfing, poolbad och manikyr. Sådant som varit vår vardag i över 6 veckors tid. Samtidigt nojade vi över bagagevikt, letade skor, packade skräddarsydda skjortor, tog farväl av vänner och peppade oss inför vad vi trodde skulle bli en tuff resa hem.

Sen sa det svisch - den lättaste resan hem någonsin (barn och vuxna sov ca 9 av 12 timmar) var avklarad och vi klev av på stationen i Säter. Solen sken och hela stan badade i ett fantastiskt vårljus. Efter att ha haft en vemodig känsla i magen av att ha lämnat Thailand den här gången så kändes det plötsligt helt ok. 

Just nu går jag igenom de 700 bilder vi tagit på den här resan och tanken är såklart att bjuda på ögonblick från paradiset, men så länge så tittar vi på kontrasten ovan. Vad längtade Maja mest efter under semestern? Jo, att få prova sina nya skidor så klart (och mormors kyckling med sås och potatis). Så dagen efter hemkomst drog vi på oss vinterkläderna, packade bobbar, pulkor och skidor och begav oss iväg till Romme Alpin. Solen sken även där och trots en temperaturskillnad på cirka 40 grader så hade vi det toppen.

Nu ska jag fortsätta att drömma mig tillbaka bland bilderna, så kommer ett Thailandsinlägg senare...

KRAM S.




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Besöksräknare