lördag 17 mars 2012

GOOD PEOPLE RULE



Godmorgon härliga lördag!

Sitter här i tidig morgonstund med en kopp kaffe och laddar för morgonpromenad - även fast inte den här lilla staden just idag bjuder på härligt, soligt vårväder så är det ändå en skön start på dagen. 

Efter promenaden kör vi som vanligt helgens höjdpunkt, långfrukost som avslutas med den prestigefyllda frågesportstävlingen som följer med morgontidningens helgbilaga (sådan där "bit för bit" med olika poäng...).  Pensionärsvarning, jag vet - men sååå kul. Vi började en ny omgång nu efter Thailand och just nu står det 1-1, det är jämnt med andra ord... Vi tävlar fram till att tidningen gör sommaruppehåll och idag ska vi spika vad vi tävlar OM också. Så håll tummarna för mig för M bjuder på hårt motstånd!

De läckra citattavlorna ovan kommer från Therese Sennerholt och visst är det bra att bli påmind ibland. Jag är helt överrens med vad den brittiska journalisten och författaren Caitlin Moran sa igår hos Skavlan (japp, pensionärsvarning på oss igen) - nämligen att hövlighet är a och o i livet! 

KRAM S.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Besöksräknare